Contacteer ons nu: 056 98 01 51

Elektrische installatie op maat van uw woning

Mats Heyse verzorgt uw algemene elektriciteitswerken, van grote projecten tot kleine elektriciteitswerken. De elektricien uit Wevelgem levert een volledig elektrische installatie op maat van uw woning. Daarbij wordt gestreefd naar een perfecte verhouding tussen prijs en kwaliteit, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

Elektriciteitswerken

Uw elektrische installatie volledig vernieuwen of de installatie conform maken? Zowel voor een kleine als voor een volledige renovatie of installatie kan u bij Mats Heyse terecht.

Sectionale poorten

Sectionale garagepoorten vormen een meerwaarde voor elke woning. Behalve een enorme lange levendsuur bieden ze naast een veiligheidsgevoel en groot gebruiksgemak ook een maximum aan comfort.

Loodgieter

Naast verwarming kan Mats Heyse u ook professioneel bijstaan met de plaatsing van uw sanitair. Als ervaren loodgieter wordt vanuit die optiek gewerkt. Naast installatie ook renovatie.

Domotica

Mats Heyse tovert uw huidig pand om tot een slimme woning waar alles automatisch voor u gebeurt. Via een simpele druk op de smartphone zet u alles naar uw hand.

Contact

Zit u met vragen? Moet er dringend een sanitair lek worden hersteld? Of moet uw elektriciteit worden aangelegd? Neem contact op voor een passende en snelle oplossing.